torsdag 10 november 2011

Jag älskar mitt liv

Jag försöker alltid inleda varje dag med att leta fram en bra känsla. Det gör jag genom att tänka på något som gör mig glad. Lyckas jag med detta så brukar dagen kännas helt underbar och allt som  jag möter under dagen känns hanterbart och spännande. Men ibland lyckas jag inte fullt ut. Idag var jag så  där omotiverad som man kan vara ibland, när jag satte mig  på min kontorsstol och  började checka av min inkorg. Men jag lyckades till sist vända på det.

Lyssnade på en intressant föreläsning i psykologi, sen hade jag  en bra handledningsträff med  goa studenter. Avslutade dagen med snack med fina kollegor... o så var dagen helt plötsligt hur fin som helst! När jag senare på kvällen begav mig till gymmet så fylldes jag av en så fantastisk tacksamhetskänsla. Jag kände mig riktigt glad över hur långt jag kommit i livet. Jag är 24 år och har två kandidatexamina. Jag  jobbar för fasiken som högskolelärare! Har börjat plugga på min magister! Hur många 24åringar har all denna erfarenhet?  Får man lov att säga att jag är väldigt stolt över mig själv?! :D

Som sagt...  dagen slutade med en helt underbar känsla eftersom jag ändrade på hur jag  kände och tänkte. Men vad säger jag? Dagen är ju inte riktig slut än... HÄRLIGT!


 Det är aldrig för sent att ändra hur du känner för något!

1 kommentar:

en tös sa...

Du är bra! Om man ändå hade lite av ditt jävlar anamma.