måndag 29 juni 2015

Efter syrabehandlingarna

Mitt betyg av syrabehandlignarna är att det blekt de röda märkena och jämnat ut vissa gropar något. För att behandla djupare akneärr kan man exempelvis anända Restylane eller laser. Om någon har erfarenhet av detta får ni gärna lämna en kommentar då jag är nyfiken på detta.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Jag vet att detta kan uppfattas som en tråkig kommentar, jag skriver den utifrån egna erfarenheter. Jag har testat dermabrasion vilket jag hoppades väldigt mycket på. Jag fick 0 resultat på mina ärr, däremot så fick jag ett nytt ärr som är ungefär 2 cm jämte näsan. Sen förlorade jag även pigment på båda kinderna och kommer aldrig att kunna bli solbränd där igen.

Har även testat Restylane med en effekt som varade ungefär i 4 månader därefter försvann det ganska snabbt. Skulle sitta i ca 8 månader.

Laser har jag aldrig testat men jag har läst om dess bieffekter och dom är ganska lika dom man får av dermabrasion.

Tänk verkligen igenom det noga och läs på innan du tar ett beslut.

Jag ångrar mig något fruktansvärt att jag gav mig in i leken från början och kan titta tillbaka på foton och undra vad jag tänkte på! Man förstorar upp problemet oproportionerligt mycket och som jag ser på dina bilder så ser det verkligen inte farligt ut!

Hoppas att du hittar din väg! Lycka till!

ecjo sa...

Tack! Jag värdesätter din kommentar. Det är många överväganden att göra i djungeln av behandlingar hela tiden.

Kram!